Ми у Facebook
07.08.2019, 11:21

Професійна косметика: де купити та в чому її особливість

Вже понад 10 років мультирегіональний інтернет-магазин MAKEUP надає покупцям можливість придбати професійні засоби по догляду за шкірою за доступними цінами.
Більш того, на сайті https://makeup.com.ua/ можна приєднатись до Beauty club та отримати додаткові вигоди, такі як подарунок на день народження, знижки на продукцію відомих брендів та скласти персональний wishlist. Але у чому причина такої популярності професійної косметики?

Три відмінності професійних засобів від мас-маркету


Професійна косметика використовується в салонах краси та спа-салонах. Вона не призначена для щоденного використання, але навіть після однієї процедури є результат. Причин її високої ефективності існує декілька:



• Виробники роблять чітке розмежування між різними типами та проблемами шкіри, тому для кожного особливого випадку підбирається спеціальна комбінація інгредієнтів. Неправильний вибір такої косметики може викликати побічні ефекти, але цього ніколи не станеться з продукцією для масового споживання. Річ в тім, що кількість активних інгредієнтів у складі продукції, яку можна купити з полички супермаркету, настільки занижена, що якщо вони не допоможуть, то й не нашкодять.

• Щоб підтримувати результат між процедурами, потрібно підібрати правильний домашній догляд. Для цього виробники професійних засобів пропонують лінію для домашнього використання. Витрачаючи той самий час на догляд за шкірою, як і при використанні продукції мас-маркету, користуючись професійною серією, ви значно краще піклуєтесь про свою зовнішність.

• Виробники професійного догляду за шкірою фокусуються на формулах та складі засобів, дизайн пакування відходить на друге місце, на відміну від мас-маркету, задача якого виділитись на фоні інших виробників.

В мультирегіональному інтернет-магазині MAKEUP представлений великий вибір виробників косметики, парфумерії та засобів для тіла та волосся. Замовити їх можна з безкоштовною доставкою в Рівне та інші міста України.





На правах реклами