Ми у Facebook
10.08.2019, 12:04

Рівнянин знищив 10 чагарників борщівника Сосновського

фото з rivnepost.rv.ua

Чоловік знайшов незваного гостя на своєму обійсті.
Рівнянин Андрій розповів, що у власному саду днями знайшов десять чагарників борщівника Сосновського. І власноруч знищив. Для чоловіка стало несподіванкою, як ця рослина розсіялася.

Нагадаємо, що у Рівному триває фотополювання на борщівник Сосновського.

Цей проект неможливий без вашої участі, шановні читачі. Просимо вас надіслати фото борщівника Сосновського, який ви помітили. Просимо в листі зазначити ім’я та прізвище автора фото (якщо ви бажаєте, аби ваше авторство знімка було зазначене), а також вулицю та назву міста, селища або села, де зроблене фото, якщо це не місто Рівне.

Фото можна надсилати як з міста Рівного, так і з інших місць Рівненської області. Варто також зазначити дату, коли був зроблений знімок.

ЗВЕРНІТЬ УВАГУ! Борщівник Сосновського - шкідлива для здоров’я рослина, яка викликає глибокі опіки та алергію на шкірі. Просимо не торкатися рослини і поводитися вкрай обережно.

Фото слід надсилати на адресу info@ogo.ua. В темі слід зазначити "Борщівник Сосновського". Надсилаючи фото, ви погоджуєтеся на їх публікацію на сторінках ресурсів ВД "ОГО". Гонорари за фото не виплачуються.


На основі фото буде сформована мапа розповсюдження борщівника Сосновського у місті Рівному та області.

Дякуємо за вашу активну участь.

Очевидно, надихнувшись ініціативою творчого колективу ОГО, міська рада теж започаткувала власне фотополювання на борщівник Сосновського.






На правах реклами