Ми у Facebook
12.08.2019, 12:49

На Рівненщині чоловік забив до смерті дружину дерев'яною палицею [+Фото]

Трагедія сталася у неділю, 11 серпня, у селі Сторожів Корецького району.
Правоохоронцы встановили, що між подружжям часто виникали конфлікти, обоє ніде не працювали та зловживали алкогольними напоями. Того дня, після обіднього застілля, близько 16 години вони вкотре посварилися через побутові питання. Під час з’ясування стосунків чоловік схопив дерев’яну палицю та почав наносити удари по всьому тілу, зокрема й по голові 45-річної дружини.



Жінка впала, а кривдник залишив будинок. Коли ж повернувся, вона не подавала ознак життя. Чоловік не одразу зізнався у скоєному та запевняв правоохоронців, що не знає, хто це вчинив. Поліцейські завдяки зібраним доказам довели його причетність до злочину.



За цим фактом поліцейські розпочали досудове розслідування за попередньою правовою кваліфікацією частини 1 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Тіло жінки відправили в морг для встановлення остаточної причини смерті.

«Зловмисника затримали у порядку статті 208 Кримінального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання, — повідомив заступник начальника Корецького відділення поліції – начальник слідчого відділення Андрій Юрчук.— Йому повідомили про підозру у вчиненні злочину. Слідчі підготували клопотання до суду про обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою».

Відомо, що чоловік відбував покарання у місцях позбавлення волі за нанесення тяжких тілесних ушкоджень.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ