Ми у Facebook
15.08.2019, 13:15

Залиште метушню, осягніть «Географію» за містом

Цьогоріч у передмісті Рівного гостинно відчинив свої двері готельно-ресторанний комплекс «GEOGRAPHY» (Географія). Працює заклад цілодобово, а зручне розташування та продумана організація простору створює особливу атмосферу комфорту і затишку, справжній оазис відпочинку та натхнення.
«Географія» – велика, простора територія зі стильним зеленим ландшафтом – місце, яке надихає, дарує настрій та естетичне задоволення. А якісний сервіс – запорука ідеального відпочинку. Кваліфікований, компетентний персонал комплексу «Географія» допоможе втілити ваші побажання та забаганки. Окремий майданчик для дітей, як осередок дитячих забав, потішить і малечу. Бо насолода від свята є лиш тоді, коли відчуваєш, що все продумано та відпрацьовано до дрібниць.



Дизайн приміщень об'єднує в собі простоту ліній та форм, територія вміщує все необхідне і водночас наповнена легкістю. «Географія» – простір, який об'єднує в собі зручність, комфорт, затишок, високий професіоналізм персоналу і красу природи.

Готельно-ресторанний комплекс працює за високими стандартами якості. У готелі створили всі умови, щоб гості почувалися комфортно і безпечно.

У готелі 26 комфортних номерів від економ-класу до рівня VIP. Сучасно оформлені номери облаштовані телевізорами Smart TV, кондиціонерами та телефонами. Між іншим, на території комплексу є безкоштовний паркінг для зручності гостей, що завітали на авто. Європейська якість за помірною ціною – те, чого ви бажали й можете собі дозволити.

До ваших послуг – ресторан, що працює 24/7 та вражає відвідувачів різноманітними стравами української та європейської кухні. Меню готельно-ресторанного комплексу «Географія» – смакова феєрія, створена професіоналами кухарями. Гурманів приємно здивує колекція вин з різних куточків світу, а димний кальян додасть релаксу у ваш відпочинок. Для наймолодших гостей тут передбачили збалансоване дитяче меню.



У ресторані три просторі зали. Приміщення розраховані на 120/80/30 гостей, також доступні дві розлогі банкетки й літня тераса. Для максимальної зручності гостей, ресторан працює цілодобово та здійснює обслуговування номерів.





У готельно-ресторанному комплексі «Географія» можна не тільки відпочити на вихідних, а й провести весілля, хрестини, романтичне побачення, ділову зустріч, відсвяткувати ювілей або будь-яку іншу важливу подію.
Організація свят – це клопоти. У «Географії» готові взяти ваші турботи на себе. Свято під ключ – і персонал комплексу професійно вирішить усі питання від підбору меню до оформлення банкетного залу, щоб у вас перехоплювало дух від захвату і залишились тільки найкращі спогади.



Ось зараз ви шукаєте ідеальне місце для весілля? «Географія» – атмосферне та затишне місце для проведення святкової церемонії. На території комплексу можна втілити й задумку для весільної фотосесії. А зняти кадри чуттєвого ранку нареченої та нареченого можна в номері класу VIP. Допоможуть тут і з оформленням весільного банкету, гостьової фотозони й кенді-бару. Приємним бонусом стане наявність сцени для музикантів та ді-джея. Гість повинен отримувати задоволення, а не головний біль.

До слова, готельно-ресторанний комплекс «Географія» має ще й конференц-зал, в якому можна провести тренінг, конференцію або ділову зустріч. Просторий зал зі зручними меблями дозволить вести тривалий продуктивний діалог з аудиторією.

Готельно-ресторанний комплекс «Географія» – місце, де насолоджуються відпочинком, знаходять натхнення для втілення планів, створюють свято мрії. Спробуйте життя сповна. Тут немає місця міській метушні – лише насолода від кожної миті вашої події.

Місцезнаходження:

Готель «GEOGRAPHY» (Географія) розташований в 10 км від центру міста Рівне, в с. Вересневе за адресою вул. 7 Серпня, 1а. На трасі М-06 «Київ – Чоп», 338 кілометр.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ