Ми у Facebook
27.08.2019, 14:45

Бойовики на сході імітують розведення військ

фото з prm.ua

Українській військові фіксують їхні дії.
Українська сторона спільного центру з контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін повідомляє, що бойовики продовжують імітувати роботи з демонтажу фортифікаційних споруд на ділянці розедення у Станиці Луганській.

Замість того, щоб демонтувати фортифікаційні споруди, російські найманці з тильного боку розмістили чергову тимчасову споруду «кунг», таким чином зафіксувавши свою присутність на ділянці розведення. Слід зазначити, що у відповідності до Рамкового рішення ділянка розведення «Станиця Луганська» має бути вільною від будь яких мілітарних структур.

Про це повідомляє прес-центр штабу операції Об’єднаних сил у мережі Фейсбук.

"Варто наголосити, що зазначені дії ставлять під зрив виконання Мінських домовленостей щодо розведення сил та засобів, таким чином окупаційна адміністрація не дає можливості українській стороні перейти до реальних дій з ремонту зруйнованої частини мосту", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що українські військові потрапили під обстріл, загинув 20-річний юнак. У лікарні помер поранений на Донбасі військовий.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ