Ми у Facebook
29.08.2019, 15:59

«Орел і решка» покаже «Чудеса світу»!

У новому сезоні популярне в тревел-шоу познайомить глядачів «Інтера» з 20 найбільш вражаючими дивами нашої планети.
У неділю, 1 вересня, о 10:00 на телеканалі «Інтер» стартує новий сезон популярного тревел-шоу - «Орел і решка. Чудеса світу". Команда проекту буде досліджувати незвичайні пам'ятки, дивовижні природні явища та стародавні міста, які вражають уяву. Телеглядачів чекають справжні чудеса, яскраві пригоди і грандіозні відкриття.



«Кожен випуск нового сезону ми присвячуємо не місту, а одному з чудес світу, яке настільки дивне і красиве, що стає родзинкою програми, - розповідає про новий сезон Олена Синельникова, генеральний продюсер Teenspirit Studio. - Це може бути чудо природи, як Доломітові Альпи, або давнє чудо світу, як Велика Китайська стіна. Або навіть чудо-свято, як День мертвих в Мексиці».

У новому сезоні «Орел і решка» познайомить глядачів «Інтера» з 20 найбільш вражаючими чудесами нашої планети. З мальовничими горами Гуйлінь в Китаї і норвезькими фіордами. З древнім містом Петра в Йорданії і таємничими вулканами острова Ява. З амазонськими джунглями, водоспадами Ігуасу і величною пустелею Сахарою.

Ведучими найбільш чудесного сезону «Орла і решки» стали досвідчені телемандрівники - Аліна Астровська та Антон Зайцев.



«Всі сезони «Орла і решки» - цікаві та унікальні. Але «Чудеса світу» - це як зібрати натхнення всіх поетів і мандрівників в одному флаконі! - зізнається Аліна Астровська. - Стільки різних національностей, культур, мов об'єднує одностайне визнання краси! Ми можемо бути дуже різними, але єдині в усвідомленні всіх цих чудес. Неймовірні відчуття, коли ти вранці прокидаєшся в наметі, виходиш з нього і ... опиняєшся прямо на Великій Китайській стіні! І розумієш: це не сон! Кам'яна змія йде в туман, навколо - зубасті гори в смарагдових піджаках. А ти, така щаслива, пишеш в нотатках: «Я побачила чудо!»









Зйомки проекту «Орел і решка. Чудеса світу» тільки почалися, а ведучі вже пережили багато пригод і незабутніх емоцій. «У новому сезоні мене дивує і вражає все: від уже згаданої Великої Китайської стіни до укладки Аліни Астровської! Але ж це тільки початок! - каже Антон Зайцев. - Я вже встиг побувати в найкрасивішому в світі природному кінотеатрі, ночував у печері і зустрічав світанок на вершині гір, що потопають у зелені. А скільки всього неймовірного ще належить побачити, відчути, пройти, проплисти, проїхати!»



Не пропустіть знайомство з найбільш вражаючими місцями і дивовижними явищами - з 1 вересня по неділях о 10:00 на телеканалі «Інтер» у тревел-шоу «Орел і решка. Дива світу".

Промо-анонс – https://youtu.be/FfQmCTVKFGM

Текст і фото - прес-служба телеканалу Інтер.






На правах реклами