Ми у Facebook
04.09.2019, 15:20

Все про податки та діяльність податкової служби

Державна податкова служба у Рівненській області звертає увагу платників податків на оновлення.
Отож, інформація щодо новацій та застосування норм чинного податкового законодавства, новини та інші аспекти діяльності податкової служби щоденно оновлюються на сайті Державної податкової служби http://www.tax.gov.ua/. Регіональні податкові новини шукайте на субсайті Головного управління ДПС у Рівненській області http://rv.tax.gov.ua/.

Всі електронні податкові сервіси, зокрема і електронний кабінет платника, довідники, реєстри, контактна інформація, набори відкритих даних також розміщені на нових вебресурсах http://www.tax.gov.ua/ та http://rv.tax.gov.ua/.

Нагадаємо, 28 серпня розпорядження Уряду від 21 серпня 2019 р. № 682-р про початок роботи Державної податкової служби України оприлюднено на Урядовому порталі. Кабінет Міністрів передав Державній податковій службі функції з реалізації державної податкової політики, державної політики з адміністрування єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, державної політики у сфері боротьби з правопорушеннями під час застосування податкового законодавства, а також законодавства з питань сплати єдиного внеску та законодавства з інших питань, контроль за дотриманням якого покладено на ДПС.





На правах реклами