Ми у Facebook
04.09.2019, 14:00

Замах на ректора: У двір Андрія Крисоватого кинули вибухівку(+ВІДЕО)

Вибух на подвір’ї ректора ТНЕУ Андрія Крисоватого стався сьогодні, 4 вересня. Поліцейські розпочали кримінальне провадження за фактом замаху на вбивство.
4 вересня о 7.50 до чергової частини Тернопільського районного відділення поліції надійшло повідомлення про те, що на подвір’ї приватного будинку по вулиці Тернопільській у селі Петриків стався вибух і є постраждалі.



На місце події виїхали слідчо-оперативні групи районної поліції, ГУНП, кінологічна, вибухотехнічна служби, лабораторія НДЕКЦ та криміналісти.

Пакет з невідомим вмістом вибухнув на подвір’ї ректора Тернопільського Національного економічного університету Андрія Крисоватого. Про це повідомив "Новинам на Суспільному.Тернопіль" черговий обласного управління цивільного захисту населення Євген Іськів.



Від вибуху травмовані Андрій Крисоватий та його дружина. Їх госпіталізували до університетської лікарні. Головний лікар цього медзакладу Василь Бліхар повідомив, що травмовані у важкому стані, повідомляє UA:Тернопіль.

Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 15 частиною 1 статті 115 ККУ. Тривають слідчо-оперативні дії.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ