Ми у Facebook
07.09.2019, 15:30

Школярі з Рівненщини "засвітились" на "Лізі Сміху"

Знай наших! Діти з Володимирецького районного колегіуму проявили себе на "Шкільній Лізі Сміху".
Участь у чемпіонаті брали 32 колективи з 10 міст України. Проте, після першого відбіркового туру їх лишилось 13. Серед них, команда з Володимирця.

Організатор колективу, Михайло Гайдиш розповів, що психологічно було важко налаштовуватись на кожну гру, адже його команда єдина україновна серед тих, хто брав участь та поділився враженнями з кореспондентом ОГО:

- Ми до останнього не знали, як одеський глядач сприйме наші жарти. Побачили і поспілкувалися особисто із "зірками" «Ліги сміху». Напевно найбільшою нашою перемогою стало те, що після закінчення гри, редактор кубку-гравець команди "Ніколь Кідман" підійшов і сказав, що ми дуже крута команда і якби зараз зібрати всі команди, то нас він поставив би їм до прикладу. Про плани поки говорити рано, але я впевнений, що на цьому зупинятись не будемо, адже вже 10 вересня ми їдемо у Луцьк на 3 етап «Студенської Ліги Сміху». Діти дуже задоволені результатом. Я вважаю, що ми стрибнули вище голови, адже увійти до ТОП – 3 шкільних команд в Україні дуже крутий результат. На фестивалі ми виступали другими. Після нашого виступу піднявся тренер Дмитро Русєв, двічі чемпіон телевізійної «Ліги сміху», який виступав за команду «Стояновка» з Молдови. До слова, по приїзду ніхто не знав хто ми і звідки, вважали нас "ноунеймами" із провінції, але вже після першого етапу і показу редакторам ми стали такою собі "темною конячкою" літнього кубка.



Читайте також: ЗНО: вчитель з Рівненщини зняв смішне відео






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ