Ми у Facebook
14.09.2019, 18:30

«Роман з Ольгою» стартує на «Інтері» 17 вересня

Новий проект з ведучими Ольгою Фреймут та Романом Кадеміним буде виходити на телеканалі з вівторка по п'ятницю о 16:00.
Прем'єра нового ток-шоу про стосунки чоловіків і жінок відбудеться на «Інтері» 17 вересня.

У кожному випуску - обговорення ситуації з чоловічої та жіночої позицій. Багато з нас і наших близьких такі ситуації переживають в тій чи іншій мірі. Багато незручних тем люди часто обговорюють «за спиною», в проекті «Роман з Ольгою» ми ніколи так не будемо робити - ми будемо все говорити, дивлячись в очі героям.



Як відреагує чоловік, якщо дружина повідомить йому, що влаштувалася на роботу... сурогатною мамою? Що робити закоханій парі, якщо мама дівчини категорично не сприймає майбутнього зятя через татуювання по всьому тілу і на обличчі хлопця? Щоб докопатися до істини, ведучі нового ток-шоу - Ольга Фреймут і Роман Кадемін - будуть вникати в найменші деталі кожної історії. Також допоможуть героям розібратися в ситуації авторитетні експерти: психологи, юристи, сексологи, генетики, репродуктологи, тренери та інші профільні фахівці.

Назву проекту можна прочитати по-різному, але в його основі - імена ведучих. «Ми перебрали багато різних ідей, - згадує Роман Кадемін. - У мене був варіант «Ти і я», наприклад. Але коли на нараді головний редактор телеканалу «Інтер» Антон Нікітін виголосив «Роман з Ольгою», стало ясно, що це - 100% потрапляння. А ще - знак, що для мене цей проект вже точно не випадковий».



Роман і Ольга ніколи до цього не зустрічалися на знімальному майданчику. Вони - представники двох кардинально відмінних поглядів на життя. Крім того, вони володіють різним професійним бекграундом і життєвим досвідом. Роман виріс в Запорізькій області, Ольга - у Львівській. Роман - спортсмен, відомий журналіст і телеведучий, який говорить на одній мові з найбільш титулованими боксерами, футболістами, атлетами світу. Ольга - модель, письменниця, популярна ведуча розважальних телепроектів, а ще - строгий інспектор, гроза закладів сфери обслуговування. Зіткнення їх точок зору в студії проекту неминуче! Але ж саме в суперечці народжується істина.



«Рома - це відкриття для мене, - зізнається Ольга Фреймут. - Він прийшов із серйозної журналістики. Він дуже глибока людина, не поверхнева, відповідальна, яка вміє працювати в прямому ефірі. А ведучі прямого ефіру – це інша категорія. Вони організовані, чіткі, ведучі-спортсмени по суті. А я все сприймаю емоційно і не розумію іноді: ну як можна так реагувати, коли приходять пари, у яких різниця у віці 30 років, або сурогатна мама, яка заробляє гроші своїм материнством? А Роман – чоловік, він стримується, бо є амбасадором усіх чоловіків України. Напевно, таким і має бути ведучий цього ток-шоу. Вчусь у нього зібраності, і… мені подобається цей симбіоз! Я думаю, що глядач теж оцінить наш дует».

Герої програми - люди, які живуть поруч з нами і які зважилися розповісти про свою проблему. Наприклад, як живеться парі з різницею у віці понад 30 років? До яких проблем в сім'ї призводить маніакальне бажання подружжя схуднути? Чим може бути небезпечно знайомство в Інтернеті? І які підводні камені шлюбу з іноземцем?

«У новому ток-шоу «Роман з Ольгою» ми дотримуємося принципу, якому завжди дотримуємося на «Інтері», у всіх наших ток-шоу: у нас немає акторів, - каже Ганна Безлюдна, керівник Inter Media Group і автор ідеї проекту. - Це все реальні люди, реальні історії, тому, безумовно, ми нікого не будемо судити. Ці люди хочуть проговорити публічно ті чи інші свої ситуації, розібратися в них. Буде коректне, але, очевидно, емоційне обговорення самих різних життєвих історій. Зараз багатьом не вистачає спілкування. Хоча часто досить просто поговорити - і конфлікти знімаються. Навіть якщо не виникає повного прийняття ситуації, то хоча б приходить розуміння».



Героям потрібно бути готовими до будь-яких несподіванок: журналісти програми обов'язково перевіряють всі факти, а в деяких випадках - проводять власне серйозне розслідування обставин, про які розповідають герої. «Ми не плануємо створювати тепличні умови гостям, які прийдуть в нашу студію, - каже ведучий програми Роман Кадемін. - Нам важливо розібратися: а чому так сталося, чому ми сьогодні говоримо про цю історію? Ми хочемо достукатися до людей, зрозуміти, що ними рухало, як вони опинилися в цій ситуації? Це вийшло несвідомо або ж вони спеціально до неї йшли? І знайти якесь рішення цієї ситуації».

Так, журналісти програми з'ясували, як насправді поводиться під час відсутності дружини чоловік, якого вона підозрювала в можливому флірті з клієнтками. І дізналися про те, що приховує від коханої жінки чоловік, який заявив, що ніколи не захоче дітей. У процесі підготовки до зйомок ток-шоу готуються сюжети, які допомагають розкрити тему з іншого боку, подивитися на проблему під іншим кутом.

Не пропустіть прем'єру нового ток-шоу про стосунки чоловіків і жінок «Роман з Ольгою» 17 вересня о 16:00 на телеканалі «Інтер».




Промо-анонс – https://www.youtube.com/watch?v=YyOwy_cPf9U

Детальніше про проект - на офіційному сайті шоу: https://ro.inter.ua/






На правах реклами