Ми у Facebook
15.09.2019, 10:05

У Рівному організовують «онкотусовку»

Чому рак це не вирок? Як побороти хвобу? та інші питання на які знають відповідь, ті хто пройшов шлях боротьби з важкою недугою.
Сьогодні, 15 вересня, об 11:00, у Всесвітній день боротьби з лімфомами, у Рівному в кафе «Place» (вулиця Лермонтова,4а) відбудеться дружня зустріч онкоодужуючих #прорАк.

«У цей день зберуться саме ті люди, які борються з раком, ті, хто вже його переміг, та їх родичі, близькі, друзі. Разом з ними та запрошеними онкопсихологом та онкогематологом ми обговоримо шляхи боротьби із раком. Також, поділимося досвідом лікування цієї хвороби, отримаємо навички та знання щодо виявлення та встановлення діагнозу онко-. Ми хочемо донести до людей, що рак – це не так страшно, як про нього говорять. Ми запрошуємо на зустріч тих, хто знаходиться на етапі лікування та тих, хто вже вийшов у ремісію. Рак – це не вирок і ми щодня це доводимо. Запрошуємо усіх, кому небайдужа та цікава тема боротьби з онко. Ми знаємо, що перемогти можливо», - розповідає головний організатор дружньої зустрічі онкоодужуючих #прорАк Ольга Rain.



До слова, 24-річна рівнянка Ольга Rain нині бореться із 4 стадією лімфоми Ходжкіна і є головним ідейним натхненником заходу. Вона зауважує, що коли в родину приходить рак, то хворіє вся сім‘я.

«Рак - це не біда і проблема однієї людини, і не лише її бій. А наш спільний. Тому і боротися ми маємо спільно», - підсумовує дівчина.





На правах реклами