Ми у Facebook
21.09.2019, 15:18

Олександр Лук'яненко: «Корисна програма» вчить якості життя»

Ведучий нового проекту в ексклюзивному інтерв'ю програмі «Ранок з Інтером» розповів, які несподівані експерименти чекають глядачів у студії.
У вівторок, 3 вересня, о 10:00 на «Інтері» стартувало ток-шоу про якість життя - «Корисна програма». Ведучий нового проекту Олександр Лук'яненко в ексклюзивному інтерв'ю програмі «Ранок з Інтером» розповів, чим корисно ток-шоу і які несподівані експерименти чекають глядачів в студії.



«Наша програма вчить якості життя. У французів є такий вислів - «мистецтво жити». Ось про це наше нове ток-шоу, - говорить Олександр Лук'яненко. - Ми розповідаємо, як при будь-якому достатку повноцінно харчуватися, вибирати якісні товари. А також - які продукти варто купувати, які ні, які обов'язково повинні бути у вашому раціоні, а яких варто уникати».



«Корисна програма» розглядає товари в трьох цінових категоріях: економ, стандарт і преміум. За словами телеведучого, правило «дорожче - значить, якісніше» не працює, адже серед дорогих товарів теж трапляються продукти низької якості. А якісні продукти можна знайти у всіх цінових категоріях. На що варто звертати увагу при виборі того чи іншого товару, розкажуть експерти ток-шоу.



Крім того, Олександр Лук'яненко підкреслив, що в новому проекті буде багато не тільки корисної, а й цікавої інформації. У кожному випуску «Корисної програми» експерти-науковці демонструватимуть яскраві наукові експерименти і хімічні досліди.

«У «Корисній програмі» вчені в доступній формі розкажуть глядачам про складні речі, - розповідає Олександр. - Наприклад, що трапляється з нашим організмом, коли ми п'ємо дуже холодні або дуже гарячі напої? Чи можна замінювати цукор медом і чи збереже мед свої корисні властивості, якщо його додавати в гарячий чай? Вчора, ось, наприклад, обговорювали, чи можна потовстішати від кавуна. За допомогою експерименту наші експерти показали, що входить до складу цієї популярної ягоди. В одному кілограмі кавуна - 850 мл води, 140 грамів цукру і приблизно 35 грамів клітковини. Тому, якщо їсти багато кавунів, - так, можна набрати зайві кілограми».



Інтерв'ю Олександра Лук'яненка програмі «Ранок з Інтером» - https://youtu.be/y9vRYOw3Yuo

Текст і фото - прес-служба телеканалу Інтер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
5 корисних порад від ведучого "Корисної програми" Олександра Лук'яненка





На правах реклами