Ми у Facebook
21.09.2019, 12:20

Небезпечні маневри, дві ДТП, троє в лікарні (+ФОТО)

Аварії трапилися ввечері п'ятниці, 20 вересня, на центральній вулиці рівного та у Клевані.
У Рівному до лікарні потрапили кермувальник мотоцикла та його пасажир, а у Рівненському районі — водій легковика «Peugeot».





Слідчо-оперативна група на місці події з’ясувала, що о 22 годині на вулиці Соборна обласного центру 21-річний рівнянин, перебуваючи за кермом автомобіля «Chevrolet Cruze» та здійснюючи маневр повороту ліворуч, допустив зіткнення із мотоциклом «Viper», який рухався у попутному напрямку позаду. Від удару двоколісний транспортний засіб відкинуло на тротуар, де був припаркований автомобіль «Seat Alhambra».



У результаті зіткнення 18-річний водій мотоцикла - рівнянин та його одноліток пасажир - житель села Волошки Рівненського району із переломами кісток передпліччя та ноги госпіталізовані до лікарні.



Водій «Chevrolet Cruze» за результатами медичного освідування був тверезий, у мотоцикліста відібрали зразки крові на предмет визначення стану сп’яніння.


А у селищі Клевань близько 22 години 31-річний водій автомобіля «Peugeot», рухаючись вулицею Залізнична, на заокругленій ділянці дороги не впорався із керуванням, виїхав за межі проїзної частини і допустив наїзд на бетону огорожу.





Кермувальник - місцевий житель, із закритою черепно-мозковою травмою та забійними ранами голови доставлений до лікарні. У водія відібрані зразки крові для визначення стану сп’яніння.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України.






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ