Ми у Facebook
02.10.2019, 08:40

«А пам’ятаєш…»: У Рівному присвятять концерт Скрябіну

Міський Будинок Культури цієї осені знову готує вам гарний подарунок у вигляді вечора близьких серцю мелодій і теплих спогадів.
Подія присвячена тому, хто став класиком сучасної української музики – Кузьмі Скрябіну. Його пісні чесні, прямі, іронічні, ностальгічні… Вони вміють зазирати в душу і перевертати там усе з ніг на голову. Вони вміють сміятися і навіть приколюватися. А ще підносити до небес найважливіші в житті речі. Бо таким був легендарний Андрій Кузьменко.



2 жовтня у концерті «А пам’ятаєш…» найкращі рівненські артисти заспівають ваші улюблені шлягери по-новому. Для вас виступатимуть солісти Андрій Леончик, Катерина Качановська, Олексій Казанцев, гурти «Лісова пісня», «Marmelad», «Sarafan Band», «Після 9-ти», акомпонуватиме оркестр «Наспів» та ще багато-багато зірок. У гості завітає і той, хто знав і працював з Кузьмою особисто, найвідоміший Лесик країни – Лесик Сам.

«А пам’ятаєш, як я втікав з інститута, щоби з тобою побути. І до сих пір я тут є!» Тож, давайте і ми втечемо на вечір улюбленої музики Скрябіна.

Місце зустрічі щасливих людей: Міський Будинок Культури, дата та час: 2 жовтня, 19:00 год.

Квитки: в касі Міського Будинку Культури.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ