Ми у Facebook
26.09.2019, 15:20

Знай наших: рівнянка стала зіркою у Баку

У Баку відбувся Чемпіонат Світу з художньої гімнастики.

Підтримувати збірну України з Рівного вирушив справжній гімнастичний десант на чолі із керівником СК "Золота осінь" Мариною Болбою.

- Це черговий вклад у розвиток художньої гімнастики на Рівненщині. Ми підтримали збірну України і ще й повчились та перемали досвід. Все було дуже позитивно і з посмішками. Вітаю українок Владу Нікольченко та Христину Пограничну, які здобули олімпійські ліцензії, - прокоментувала Марина Болба.



Примітно, що наша Анастасія Охмак стала справжньою знаменитістю в Баку.

Спочатку вона зірка знялася у кліпі вболівальників від України з жовто-блакитним прапором на плечах спеціально для Чемпіонату Світу. Ролик транслювали на величезних екранах щодня, розпочинаючи змагання.

Також місцеві телеканали в центрі міста часто брали у неї інтерв‘ю, і її слова підтримки для нашої збірної лунали у стрічках азербайджанських новин.

- Дуже мені сподобались змагання. Рівень спортсменок просто надзвичайний. Їхали підтримувати нашу збірну. Вийшло так, що шукали добровольців для відеопідтримки і я погодилась. Нашим виїздом дуже задоволена, - прокоментувала Анастасія Охмак.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ