Ми у Facebook
28.09.2019, 11:48

Усе життя разом: історія кохання мера Рівного Володимира Хомка та Марії Хомко

Своє кохання Володимир Хомко зустрів під час студентських років.
Як повідомляло ОГО, Володимир та Марія Хомко познайомилися в університеті:

"З моєю майбутньою дружиною ми вчилися в одній групі. Студентами стали у 1975 році. Тоді мене зацікавив той факт, що моя майбутня дружина була родом із Чорткова Тернопільської області. Мені це місто дуже подобалося, бо там вчилася моя мама, яка теж родом із Тернопільщини. Тож спочатку було дещо незвично, що в нашому місті навчаються студенти з того краю, який мені дуже подобався. На третій рік навчання ми вирішили, що маємо жити разом. У 1979 році одружилися. З того часу ми – нерозлучні. Ось уже понад тридцять років ми одне одного підтримуємо і розуміємо. За весь час подружнього життя між нами не виникало великих сварок чи скандалів.


Узагалі у мене з дружиною багато спільного, в тому числі погляди на політичну ситуацію в державі, її майбутнє. За стільки років спільного життя ми вже стали одним цілим.

Кажуть, що кохання – це якісь хімічні процеси в організмі. Напевно, так воно і є. Бо серед усіх дівчат, з якими зустрічався у житті, все-таки обрав Марію Мар’янівну і захотів пов’язати з нею своє життя. До речі, моя мама – Хомко М. М., і дружина має такі ж ініціали", - розповів журналісту Володимир Хомко.

Сьогодні, 28 вересня, стала відома сумна звістка - Марія Хомко пішла з життя.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ