Ми у Facebook
29.09.2019, 09:03

Як знайти товар з найбільними знижками

Як швидко знайти найвигідніші пропозиції? Чи можливо зловити кращі ціни, не моніторячи цілий день різноманітні магазини? Як самому знайти всі ті знижки, якими діляться шопоголіки на форумах?

Чорна п'ятниця


Це той самий довгоочікуваний період, коли техніку та інші товари можна купити зі знижками 70-99%. Всього одна п'ятниця в році, не пропустіть! Зверніть увага, що до чорної п'ятниці 2019 залишилося майже 37 днів, отже є час підготуватися.

Зверніть увагу, що на сайтах заздалегідь «вмикають» такий собі таймер відліку днів, годин та хвилин до старту. Це дозволить спланувати час на покупки в магазинах.

Sale або Clearance?


Почнемо з самого простого. По-перше, практично в кожному магазині є розділ Sale (розпродаж). Товари тут можуть оновлюватися хоч кожен день, втім, як і ціни.

По-друге, це розділ Clearance (кліранс). "Кліранс" з англійської перекладається як "очищення". Іншими словами, магазин очищає склад від залишків колекцій. Коли залишається неповний розмірний ряд, речі швидко розпродають, щоб не займали місце, тому важливо встигнути "схопити" останній розмір.

Зазвичай саме в Clearance найпривабливіші ціни, а знижки досягають 90%. Але на товари з цього розділу не поширюються додаткові купони і знижки. Та буває, що магазин навпаки пропонує підсумувати знижки, щоб ще швидше розпродати товар.

Сортування за знижками


У магазинах є сортування по ціні і сортування по знижці. Сортування за ціною просто видасть на що діє найбільша знижка. Щоб знайти максимально вигідну пропозицію, вибирайте спочатку те, що необхідно: колір, розмір, додаткові властивості, а потім скористайтеся сортуванням по знижці.

Що ж таке сортування по знижці?

Це пропозиції, в яких знижка від ціни максимальна. На першу сторінку випадають саме ті товари, де на дорогі речі низька ціна. Саме те, що нам потрібно.

Увага! Як тільки знайдете максимальну знижку і переконайтеся, що товар вам підходить, тут же телефонуйте своєму посереднику і кидайте посилання на викуп! І тільки після цього оформляйте замовлення. Вигідні позиції відлітають миттєво, тому діяти потрібно дуже швидко.

Щоб знайти хороші знижки на гаджети та інші товари, уважно переглядайте і головну сторінку магазину, адже всі кращі пропозиції завжди викладають на чільне місце.

Тепер ви знаєте, як швидко і без особливих зусиль знайти найкращі ціни.





На правах реклами