Ми у Facebook
03.10.2019, 09:46

Через підгоряння їжі ледве не згоріла квартира у Вараші

Рятувальники оперативно зреагували і попередили трагедію.
3 жовтня о 02:44 до Служби порятунку Рівненщини за номером «101» надійшло повідомлення про пожежу, за адресою: м. Вараш, мікрорайон Будівельників. На місце виклику негайно було направлено чергове відділення рятувальників 12-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Вараш. Прибувши за вкaзаною aдресою рятувaльники з’ясувaли, що на першому поверсі багатоквартирного житлового будинку у одній із квартир, яка була вщeнт зaповнена димом трaпилося підгоряння їжі на плиті.





Рятувaльники відключили електричну плитку та повідчиняли вікнa у квaртирі для провітрювaння помешкaння. Жертв та постраждалих немає.

До даного виклику залучили одну одиницю техніки ДСНС та 4 рятувальники.

Громадяни останнім часом почали порушувати правила пожежної безпеки забуваючи вимкнути газову колонку на якій готується їжа. Це трапляється з декількох причин, одні засинають, а інші йдуть з дому по власних справах. Варто відмітити, що підгоряння їжі може призвести не лише до пожежі в приміщенні ай до вибуху побутового газу з непередбачуваними наслідками. Тому рятувальники звертаються до громадян дбати про пожежну безпеку власних осель.





На правах реклами