Ми у Facebook
03.10.2019, 10:06

Рівне: Поліція розшукує гвалтівника, який напав на дівчину

Нагадаємо, вчора у групі "PitBull Рівне" з'явилась інформація про гвалтівника-вбивцю, якого майже спіймали, коли він хотів познущатись над дівчинкою.
Поліція підтвердила цей факт:

"Другого жовтня, близько 23:30 години на вулиці Соборна 26-річний житель Рівного скоїв напад на 24-річну місцеву жительку," - йдеться у повідомленні.



Дівчина поверталася додому вулицею Соборна та розмовляла по телефону. В цей момент ззаду її схопив за шию зловмисник і почав душити. Потерпіла втратила свідомість. Коли отямилася за зупинкою громадського транспорту, над собою побачила чоловіка. Вона впізнала його, адже це був її сусід. 26-річний житель обласного центру знову почав душити свою жертву. Дівчині вдалося опанувати себе: вона зуміла відволікти розмовою чоловіка та зателефонувала до подруги, а та –до поліції. За хвилину прибув екіпаж патрульної поліції. Однак 26-річний зловмисник утік.

Поліцейські проводять розшукові заходи щодо встановлення місця перебування нападника. Відомо, що 26-річний рівнянин раніше притягувався до кримінальної відповідності за умисне вбивство та зґвалтування.

За фактом замаху на умисне вбивство, поєднаного із зґвалтуванням або сексуальним насильством слідчі Рівненського відділу поліції розпочали досудове розслідування за пунктом 10 частини 2 статті 115 Кримінального кодексу України.

Правоохоронці звертаються до громадян проявити уважність, а жінкам – обережність. У разі виявлення підозрілого чоловіка, чи якщо ви стали свідком вищевказаної події, одразу повідомляйте до поліції.





На правах реклами