Ми у Facebook
03.10.2019, 11:34

Перевірка лічильника могла коштувати рівнянці 20 тисяч гривень

Фото ілюстративне

Псевдогазовики хотіли вкрасти гроші у літньої рівнянки. І це вже не вперше цього року під приводом перевірки лічильника злодії обкрадають рівнян.
До 81-річної жительки обласного центру в обідню пору навідалася жінка, яка представилась працівником газової служби. Невідома пояснила, що прийшла перевірити лічильник, а пенсіонерка без вагань її впустила.

Не насторожило господиню і те, що гостя мала характерні етнічні ознаки. Коли провела незнайомку на кухню до лічильника, почула у квартирі дивні звуки, а в коридорі та спальні побачила ще двох жінок. Обидві також мали расову відмінність та запевнили, що і вони працюють у газовій службі.

Як не стати жертвою шахраїв та розпізнати працівника «Рівнегазу»

Пенсіонерка одразу запідозрила вказаних осіб у крадіжці, кинулась до сумки, де лежало 20 тисяч гривень. Коштів там не було, втім непрохані гості продемонстрували, що вони лежать під подушкою та швидко покинули оселю.

За фактом замаху на вчинення крадіжки поліцейські розпочали досудове розслідування.

Рівне: Псевдогазовик обікрав бабусю

Правоохоронці наголошують громадянам, особливо особам похилого віку, не впускати підозрілих осіб у помешкання або ретельно перевірити документи. У разі виникнення будь-яких сумнівних дій, одразу телефонуйте на спецлінію 102.






На правах реклами