Ми у Facebook
04.10.2019, 08:36

День вчителя у Рівному: Як вітали освітян

Напередодні Дня вчителя, який в Україні традиційно відзначають у першу неділю жовтня, у Рівному нагородили працівників освіти.
У Рівненському академічному українському музично-драматичному театрі відбувся святковий концерт з нагоди Дня працівників освіти. В урочистостях взяли участь представники влади, управління освіти та головні «винуватці» святкування - освітяни краю.

«Щоденно, ви, дорогі педагоги, виховуєте безліч дітей – чужих і своїх. Щодня ви навчаєте тих, хто йде вперед і приходить їм на заміну, хто закінчує заклад і вступає далі, хто стає фахівцем і вашим колегою. Вам щороку доводиться починати усе заново. Нехай ваша мудрість надихає молоді покоління бути схожими на вас, а самовідданість та творче натхнення допомагають зреалізувати власні амбітні плани та сподівання», - зауважив начальник управління освіти і науки Рівненської ОДА Григорій Таргонський.

Також на святкуванні почесними грамотами та нагрудними знаками нагородили тих освітян, які зробили значний особистий внесок у розвиток освіти Рівненщини.







Урочистості продовжив святковий концерт.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ