Ми у Facebook
06.10.2019, 18:35

Діставайте шапки. Рівненщину накриють сильні заморозки

На території області оголосили штормове попередження.
Рівненський обласний центр з гідрометеорології попереджає про стихійні та небезпечні метеорологічні явища по Рівненській області та місту Рівне.

"07-08 жовтня вночі та вранці очікуються сильні заморозки 0..-5º (II рівень небезпечності, помаранчевий)", йдеться у повідомленні.

Чи буде в Рівному найближчим часом сніг, - прогноз синоптиків

На початку тижня сильне похолодання, дощі та заморозки синоптики прогнозують по всій Україні. Різко впаде температура навіть на півдні.

Вночі 7-9 жовтня у північних, західних та центральних областях сильні заморозки у повітрі 0-5° (II рівень небезпечності, помаранчевий). У понеділок, 7 жовтня, у південних та східних областях на поверхні ґрунту заморозки 0-6° (І рівень небезпечності, жовтий).

Про серйозне похолодання та нічні морози на вихідних та на початку наступного робочого тижня повідомила і синоптик Наталка Діденко. За її словами, вдень повітря прогріватиметься до 7-12 градусів, а вночі температура буде опускатися до “мінуса”. Періодично настрій псуватимуть дощі, а на заході та півночі можливий навіть мокрий сніг. “Уважно! У понеділок, 7 жовтня, суттєво похолодає ще. А на Заході та в Житомирській області є ймовірність мокрого снігу... Потепління ще буде, якщо що)".

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережі Facebook та у Telegram





На правах реклами