Ми у Facebook
09.10.2019, 17:33

Поліцейські повідомили подробиці про зіткнення з Нацкорпусом

Фото: twitter.com/HromadskeUA

З’явилися деталі інциденту в Кремінній на Луганщині
Про це повідомляє прес-служба поліції Луганській області.

Про це повідомляє Корреспондент

Як повідомляється, співробітники полку поліції особливого призначення Миротворець Національної поліції в Київській області, які з 2014 року несуть службу в Луганській області і забезпечують правопорядок на блокпостах, зупинили автомобілі для передбаченої законодавством перевірки документів.

Однак громадяни відмовилися виконувати законні вимоги поліцейських. В результаті, виник словесний конфлікт, який пізніше переріс у бійку. Під час зіткнення один правоохоронець отримав тілесні ушкодження внаслідок наїзду автомобіля. Зараз йому надають медичну допомогу.

Спецназівець зробив попереджувальний постріл у повітря. Ніяких спецзасобів або зброї до осіб, які відмовилися виконувати законні вимоги поліцейських, не застосовували.

Внаслідок зіткнень поліцейські затримали двох осіб. Один із затриманих - водій авто, який скоїв наїзд на ногу спецпрізначенцю, інший - перебував у розшуку. Також, після огляду авто, співробітниками поліції було вилучено шість одиниць мисливської вогнепальної зброї. Після перевірки вона буде повернута власникам.

Добровольці залишаться на позиціях, поки влада не відмовиться від відводу військ, повідомив командир полку Азов Андрій Білецький. Також заступник командира Української добровольчої армії Андрій Гергерт також заявив, що добровольці займуть позиції ЗСУ у разі відведення військ на Донбасі.

Нагадаємо, формулу Штайнмаєра підтримують в ОБСЄ. Латвія й надалі допомагатиме Україні в боротьбі .





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ