Ми у Facebook
11.10.2019, 16:40

"Я - людина, я хочу жити!" - Патріот України мешкає практично на вулиці

Скоро зима, чоловік шукає можливості пережити негоду і просить про роботу.
Олег Гангалов - людина, яка щиро переймається станом справ в Україні, займаючи принципову проукраїнську позицію. Крім того, як і всі сучасні люди, активно користується Фейсбуком. 3годом, виявилося, що він у цій соцмережі почав новий проект, який яскраво називається БОМЖ ТВ, там він розміщає відео про своє життя. Виявляється, що пан Олег не дарма так назвав свій проект, адже практично живе на вулиці: зараз його тимчасова домівка - недобудований будинок, де він працював будівельником. Мешкає пан Олег в Кременці на Тернопільщині.

Шкідливих звичок, як зазначає Олег Гангалов, не має: не страждає залежністю ні від тютюну, ні від алкоголю чи наркотиків.

Нещодавно чоловік розмістив відео, де просить можливості знайти роботу:

"Іде зима, я живу на будові. Поки тепло я ще живу, як настане холод, то не знаю, що буде. Я найменший серед вас за соціальним статусом, але я - людина, я хочу жити. Тому я наважився на таке прохання: думаю, що зміг би комусь бути в нагоді в якості сторожа чи різноробочого або кочегара. Тільки з можливістю проживання на території. Я дуже невимогливий до побутових умов, мені цілком вистачить і сторожки чи будь-якого приміщення, де є дах над головою, де є опалення. Я згоден на будь-яку нормальну зарплату й людське ставлення", - говорить пан Олег.

Чоловік, через деякі проблеми зі здоров’ям, потребує нормального харчування та тепла в зимову пору.

Просить Олег Гонгалов контактувати за номером телефону: 095 728 56 26.

Олег Гангалов відкритий до спілкування, тому готовий відповісти на всі питання, які можуть зацікавити його потенційного роботодавця.





На правах реклами