Ми у Facebook
14.10.2019, 08:50

Як у Рівному відзначатимуть День захисника України (+АФІША)

14 жовтня в Україні відзначають День захисника. В честь українських захисників у Рівному запланована низка урочистих заходів, концертів, виставок.
Напередодні, 11 жовтня, у Рівненському обласному академічному українському музично-драматичному театрі відбулися урочистості та святковий концерт, присвячений Дню захисника України та 77-й річниці утворення УПА, свята Покрови. Конкурс військово-патріотичної пісні та строю «Червона калина 2019» проходив 11 жовтня на Майдані Незалежності. Святковий концерт для особового складу В\Ч А2798 з нагоди відзначення Дня захисника України відбувся 11 жовтня у В\Ч А2798.

А в неділю, 14 жовтня, на рівнян та гостей міста чекає

Проведення панахиди та покладання квітів, вінків до могил Героїв Небесної Сотні та Героїв загиблих в зоні АТО відбудеться 14 жовтня на Кладовищі «Нове» та інших кладовищах міста. Покладання квітів, вінків до пам’ятних знаків, меморіалів, місць поховання, пов’язаних із боротьбою українського народу за незалежність України, місць поховання і Героїв Небесної Сотні та Героїв, полеглих у боротьбі за територіальну цілісність держави на сході України.

«Від козаків до кіборгів, воїнів АТО» Пам’яті Героїв присвячується. 14 жовтня. Початок о 12:15 біля Дошки Пам’яті Героїв Небесної Сотні та Героїв загиблих в зоні АТО.


Майдан Незалежності
Міжнародний етнічний фестиваль «ЛіраФест» (12-15 жовтня). Святковий концерт кобзарів і лірників України, Польщі, Білорусі, Майстер-класи народних білоруських, польських та українських танців у супроводі традиційних інструментів та ліри.
Початок о 16:00.

Виставка військової техніки військ ОК «Захід». Плац-концерт духового оркестру ОК «Захід». Початок о 15:00.

Виставка-інсталяція «Відкрийте нам свої серця», присвячена 77-ій річниці утворення УПА.

Сквер Українських Добровольців на вулиці Петра Могили
Свято вулиць Петра Могили і Коперника. Відкриття дерев’яної скульптурної композиції «Г. Сковорода». Фестиваль Гостини на Покрову.

Міський будинок культури
Концерт Заслуженого ансамблю танцю України «Полісянка» за участі творчих колективів КЗ «Міський будинок культури». Початок о 15:00.

XIV Міжнародний Салон художньої фотографії «Фотовернісаж на Покрову, 2019». Фотовиставка у виставковій залі МБК працює з 13 до 30 жовтня.

Парк культури та відпочинку імені Т.Г. Шевченка
Закриття весняно-літнього сезону в парку. Святковий концерт, спортивні змагання, ярмарки
14 жовтня. Початок о 13:00.

Також 14 жовтня 2019 року рівнян і гостей міста запрошують на фестиваль “Покровський вітер”.

Урочище «Видумка» (вул. Степана Бандери)
Вшанування пам’яті загиблих у роки ІІ Світової війни представників Волинської інтелігенції. Проведення панахиди, покладання квітів, вінків. Вівторок, 15 жовтня, 11:30.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ