Ми у Facebook
12.10.2019, 10:00

Рівне готове до опалювального сезону, - "Рівнетеплоенерго"

У готовності подавати тепло запевнив очільник теплопостачального підприємства Олександр Корчинський.
– Населення винне нашому підприємству приблизно 115 мільйонів. Виходячи з цього, у нас були певні труднощі по отриманню номінації. Ми її отримали тільки завдяки тому, що втрутилися акціонери підприємства. І зараз в нас така номінація є. Тобто коли буде розпорядження міської влади щодо опалювального сезону у житлових будинках, ми готові і ми це зробимо. Всі управлінські компанії готові на 100 відсотків, по ОСББ питання є, – прокоментував директор "Рівнетеплоенерго" Олександр Корчинський.

– Кожен голова ОСББ розуміє, що буде нeобхідно підготуватися до прийому тепла. Ми готові до прийому тепла, акти всі будуть донесені і здані до 15 жовтня кожним об’єднанням, – зазначив голова Ради голів ОСББ Рівного Роман Алексійчук.

Про це повідомляє ЮА Рівне.

Нагадаємо, що, як зазначив міський голова Рівного Володимир Хомко, початок оплювального сезону "залежить від природи" - потрібно, щоб температура на вулиці не піднімалася вижче +8 градусів протягом трьох днів.

Як повідомляло ОГО, міський голова Рівного Володимир Хомко підписав розпорядження про початок опалювального сезону. Але стосується воно лише медзакладів.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ