Ми у Facebook
13.10.2019, 07:30

Сонник. До чого сниться покійник

Чи треба лякатися небіжчика і що означає сон про мертву людину.
Наші сновидіння про покійників, якщо вони нічого не просять і не виявляють невдоволення, - здебільшого до дощу та зміни погоди. Деякі сонники навіть стверджують, що це на щастя і добробут. Інші ж попереджають про якусь майбутню втрату чи розчарування.

Просто бачити небіжчика у труні – до матеріального прибутку.

Бачити небіжчика уві сні живим і здоровим – у вас до цієї людини якесь почуття провини або у вашій долі назрівають важливі зміни.

Бачити живу людину, яка у вашому сні померла – або ви її дуже боїтеся втратити, або підсвідомо чекаєте чи бажаєте її смерті.

Бачити себе мертвим/мертвою – до щастя і добробуту.

Бачити уві сні усміхнених померлих родичів, батьків, близьких людей, розмовляти з померлими – у вас з ними сильний духовний зв’язок. Можливо, це якесь попередження чи вам потрібна їхня порада та підтримка. Такий сон може дати підказку, як вийти зі складної ситуації.

Цілувати покійника уві сні – до здоров'я і довголіття (якщо насправді він живий) і до зміни погоди (якщо він реально помер).

Відкривати домовину й розмовляти з покійником – смуток, туга за померлою людиною, пам’ять про померлу близьку людину.

Бачити похорон, а люди засуджують покійного та пліткують – чекай неприємностей, якогось скандалу чи конфлікту на роботі, з сусідами чи навіть в громадських місцях з незнайомими людьми.

Бачити мертву людину, яка стоїть перед вами, або зомбі - до неприємностей. Мусите щось міняти у своїх життєвих планах.

Якщо покійник ожив і встав з домовини – сон пророкує якусь звістку, повідомлення або лист.

Якщо покійник пропонує вам гроші або якусь річ – ви можете повторити його долю (якщо візьмете) або відмовитися і зробити свій власний вибір у реальному житті.

Якщо покійник кличе вас за собою, про щось просить, намагається вас поцілувати й обійняти – поганий сон, попередження про нещастя, важку хворобу.

Якщо небіжчик розсипався чи розчинився у повітрі – до щастя і благополуччя.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
Сонник. Якщо сниться мама

Сонник. Якщо сняться батьки

Сонник. Якщо сняться покійні родичі

Сонник. Якщо сниться кладовище

Сонник. До чого сниться труна






На правах реклами