Ми у Facebook
14.10.2019, 12:01

Переконливі переваги світлодіодних світильників

Зараз у продажу безліч різноманітних освітлювальних приладів. При виборі легко розгубитися і купити очевидне не те. Тим, хто саме стоїть перед таким складним вибором, можна порадити купити світлодіодні світильники.
Великий вибір є на сайті інтернет-магазину 5 WATT. Переходьте по зсильці https://5watt.ua/vstraivaemye-svetodiodnye-svetilniki-178 та купуйте найкращий товар.

Органічність у інтер’єрі


Якщо у вас в квартирі стелі із складним дизайном (натяжні або підвісні), кращого варіанта для організації освітлення кімнат годі шукати. Світлодіодні світильники, призначені для вбудовування у стелю, органічно будуть виглядати у будь-якому інтер’єрі. Навіть більше. Вони усучаснять кімнату навіть із старими меблями.

На цьому використання світильників не обмежено. Їх доречно вмонтовувати у будь-яку поверхню: у стелі, меблі, сходи, підлогу, ніши. Ви можете створити оригінальний дизайн у спальні або вітальні, зробивши зонування житлової кімнати за допомогою цих освітлювальних приладів.

Одним з достоїнств приладів є те, що вони здатні давати світло різних відтінків: теплого, білого, холодного, нейтрального. Це дає можливість для втілення цікавих дизайнерських задумів при встановленні освітлення.

Монтаж світильників дуже простий і не потребує особливих навичок. А їх обслуговування є легким. Щоб видалити пил, достатньо зрідка протирати плафони вологою серветкою. Привабливість світлодіодів ще й в тому, що вони не потребують багато електроенергії на відміну від звичайних електричних приладів.

Інші переваги світлодіодних світильників


Ще одна приваблива особливість світлодіодних світильників в тому, що вони дають дуже яскраве освітлення. Це робить їх універсальними у використанні. Світильниками можна оздоблювати приміщення будь-якого призначення:

• офісні кімнати;
• зону обслуговування у барах та кафе;
• зали магазинів;
• спортивні зали;
• басейни; шкільні класи тощо.

Світильники добре переносять вуличні умови. Тому їх можна монтувати на ганках, балконах або лоджіях, прибудинкових сходах. Щоб прилади не виходили з ладу через вплив навколишнього середовища, краще встановлювати вологозахистні моделі.

Приваблює довговічність світлодіодних світильників. Найдешевші з них розраховані на безперервну роботу впродовж 10 тисяч годин. А є такі моделі, роботи яких вистачає на 30 – 50 тисяч годин.

Та найбільшим козирем світильників є низька вартість. Варто купувати набори світлодіодів, щоб створити найвишуканіший дизайн у приміщенні. Витрати зовсім не обтяжать ваш гаманець.





На правах реклами