Ми у Facebook
16.10.2019, 15:42

Рівненський фотохудожник отримав золоту медаль

фото зі сторінки Олексія Потянка у ФБ.

Олексій Потянок виборов «Золоту медаль 14-го Міжнародного Салону художньої фотографії «Фотовернісаж на Покрову - 2019»
Нагороду отримав в номінації «Монохромне фото» за фото «Танго гарного настрою». В конкурсі прийняло участь 200 авторів з 31 країни світу, які надіслали близько 3 тисяч фото. Гран-прі конкурсу виборов киянин Сергій Мірошник за фото «Ранкова гімнастика».

Олексій Потянок з нагородою.
Олексій Потянок з нагородою.



На репортажному знімку свіжий сюжет липня з «Свята вулиці Поштової». В кадрі пара танцюристів у складі Іван Сивак – чемпіон Європи та Світу з бальних танців та багатогранна творча рівнянка Марина Костючок. Під час їх танцю на поштовій зробив з два десятків кадрів та вирішив обрати один з них той на якому вони позитивно посміхалися і не помилився!

Переможне фото Олексія Потянка
Переможне фото Олексія Потянка


Особисто Іван для мене приклад волі та любові до життя, як би важко воно не складалося. Знаю що він для багатьох приклад та взірець оптимізму та позитивного настрою. Одним словом справжній артист! В свою чергу, як фотохудожник, я завжди радий фіксувати моменти з творчого життя Рівного. У нас є багато і професійних і аматорських танцювальних рухів. Часом дивишся на танцюристів і так хочеться самому потанцювати але згадуєш, що ти ще й фотограф і треба обирати щось одне, що краще виходить.
, - розповідає Олексій Потянок.

Нагадаємо, Олексій Потянок отримав бронзову медаль на 5-му Міжнародному конкурсі репортерської фотографії "LifePressPhoto-2019".

Олексій Потянок на фотоконкурсі «Рівне день за днем, 2018» отримав «Золоту медаль фотосалону» за серію фото під назвою «Третім будеш?» та диплом за одиночне фото «Зараз заспіваю!».

На 18-му міжнародному фотоконкурсі «FOTO ODLOT-2018» рівненський фотохудожник Олексій Потянок отримав «Золоту плакету».





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ