Ми у Facebook
19.10.2019, 12:39

З'явилася унікальна можливість підтримати креативний конкурс для дітей

Фото Аліни Ромашко

Конкурс існує уже не один рік. І його може підтримати кожен.
"Я - журналіст!" - творчий конкурс для старшокласників, які цікавляться журналістикою, які можуть спробувати себе у написанні журналістських матеріалів. І отримати за це приз.

При чому, що участь у конкурсі - абсолютно безкоштовна.

Кожен може допомогти заохотити молодь займатися творчістю:

Фото Аліни Ромашко
Фото Аліни Ромашко


"5745 гривень. Стільки вже зібрала наша команда на платформі Спільнокошт - колективне фінансування проектів для проведення ювілейного Х Всеукраїнського конкурсу "Я - журналіст!" за перший місяць. Потрібно ще 49 тисяч. На збір коштів маємо ще два місяці. Просимо вашої підтримки. Перейшовши за посиланням, ви можете підтримати конкурс на будь-яку суму, від 1 гривні.


Фото Аліни Ромашко
Фото Аліни Ромашко


Нагадаю, ми просимо підтримки на Спільнокошті, щоб гідно нагородити не лише дітей-переможців, а й їхніх вчителів. А також оплатити дорогу на нагородження до Києва і назад всім переможцям. Передусім - дітям з Донбасу. А кожен третій учасник конкурсу - саме з Донецької і Луганської областей. Для багатьох із них саме нагородження переможців конкурсу "Я - журналіст!" стає першою в житті нагодою відвідати столицю України.


Фото Аліни Ромашко
Фото Аліни Ромашко


Друзі, перейшовши за посиланням, ви можете підтримати проведення конкурсу одним кліком - переказавши зі своєї картки будь-яку суму, навіть 1 (одну) гривню. Це займе хвилину-дві. Хтось дасть гривню, хтось - 10, хтось - 100. Так і назбираємо потрібну суму. Якщо не назбираємо - Спільнокошт просто поверне пожертви тим, хто їх зробив (неанонімно).

Фото Аліни Ромашко
Фото Аліни Ромашко


Поки що наші меценати - переважно самі вчителі й батьки наших минулорічних переможців. Жодного політика, жодного депутата. Певно, багатьом із них легше розмірковувати про формулу Штанмаєра, натомість важче дати бодай гривню на те, щоб старшокласники з Донбаса зайвий раз відчули: їхня праця над собою потрібна Україні.

Хоча я вірю, що є різні політики і різні депутати. Певно, до інших ми поки що просто не достукались. Можливо, саме зараз хтось із них прочитає ці рядки. І не пошкодує гривню, 10 чи 100 для підтримки обдарованих юних громадян України.

Як на мене, найкраща формула, формула єдності України - це минулорічний результат нашого конкурсу: переможниця Таня Удодова із Лисичанська написала роботу про журналіста з Тернополя, який загинув на Донбасі, захищаючи Україну від проросійських сепаратистів. Ось таких дітей ми і прагнемо нагородити якнайкраще. Щоб не тільки моя сім'я і колеги та друзі з Острозької академії складали їм торби з подарунками, купленими переважно за власний кошт...

Якщо ми не зберемо потрібну суму (54 060 грн), нагородження переможців все одно буде, і буде воно в Києві, і буде найкращим за всі роки проведення конкурсу. Я все одно в останню хвилину збігаю в магазин "Рошен" поряд із місцем нагородження дітей і куплю їм багато коробок із цукерками. Щоб дорога в потязі до Краматорська чи Лисичанська була веселішою) Але ж разом ми зможемо більше!!!

Фото Аліни Ромашко
Фото Аліни Ромашко


Будь ласка, витратьте кілька хвилин вашого часу і кілька гривень на підтримку конкурсу "Я - журналіст!" - і Бог віддячить Вам за вашу доброту! Повірте, я в цьому переконувався не раз. І хочу, щоб переконався кожен, хто нас підтримає на Спільнокошті", - говорить засновник і керівник конкурсу – Віталій Голубєв, секретар Національної спілки журналістів України, викладач кафедри журналістики Національного університету “Острозька академія”, керівник Школи універсального журналіста, головний редактор Видавничого дому “ОГО.

Підтримати конкурс можна, перейшовши за посиланням.





На правах реклами