Ми у Facebook
20.10.2019, 11:17

Наркотики і тут і там: Скільки марихуани вилучила поліція

Марихуану виявили у мешканців Зарічного, Рівного та Рівненського району.
Учора, 19 жовтня близько 22 години на вулиці Харківця селища Зарічне оперативники помітили чоловіка, який підозріло себе поводив. Під час поверхневого огляду 46-річного місцевого жителя поліцейські виявили та вилучили марихуану вагою близько десяти грамів та пристрій для її куріння.

Також, близько п’яти грамів марихуани вилучили працівники протидії наркозлочинності 18 жовтня, на вулиці Шевченка обласного центру у 25-річного місцевого жителя.

А близько 16 години працівники карного розшуку Рівненського районного відділення поліції під час відпрацювання села Глинки у помешканні 28-річного місцевого жителя виявили марихуану вагою близько 20 грам.

Крім того, під час опрацювання виклику групою «ПОЛІНА», поліцейськими було виявлено паперовий згорток із марихуаною. Як з’ясувалося, належить він 34-річному жителю Рівного. Чоловік пояснив правоохоронцям, що прийшов до колишньої дружини забрати речі.



За усіма фактами триває досудове розслідування за частиною 1 статті 309 Кримінального кодексу України (незаконне зберігання наркотичних засобів).

Вилучені наркотичні речовини скеровані на експертизу.





На правах реклами