Ми у Facebook
24.10.2019, 10:23

Рівненщина: Пасажирський автобус потрапив у ДТП, водій загинув

24 жовтня на автодорозі Київ-Варшава, поблизу с.Федорівка Сарненського району трапилась аварія за участю автобуса Київ-Варшава та вантажного автомобіля.
Внаслідок ДТП другий водій, який перебував з правої частини автобуса, загинув на місці пригоди. Троє пасажирів автобуса (дорослі) з забійними ранами госпіталізовані в травматологічне відділення Сарненської ЦРЛ.

В автобусі перебував 31 пасажир, з них 13 людей підліткового віку (13-16 років). Решта пасажирів після огляду працівників медичної допомоги від госпіталізації відмовилися.











Силами працівників нацполіції та рятувальників було проведено доставку пасажирів з місця пригоди в актовий зал адміністративної будівлі патрульної поліції в м.Сарни.

Рятувальники ДСНС за допомогою спецобладнання деблокували тіло загиблого другого водія із понівеченого салону автрбуса та провели змиття паливно-мастильних матеріалів з проїжджої частини дороги.

Для надання допомоги від ГУ ДСНС було залучено три одиниці спецтехніки та 9 рятувальників. Обставини даної події встановлюють працівники поліції.





На правах реклами