Ми у Facebook
27.10.2019, 14:10

Ідеї декору: Як підготуватись до Хеловіну

Фото ілюстративне

Хеловін або Відьомська ніч настане зовсім скоро - 31 жовтня.
Для українців, на відміну від американців, День усіх Святих не має якогось особливого символічного значення, але все ж це відмінна можливість неординарно провести вечір, подуріти і показитися «на законних підставах». Хелловін вже давно міцно увійшов до нашого святкового календаря.

Хелловін: звідки взявся, як святкують, та чи свято це взагалі? [+Фото]

Атрибути Хеловіну


1. Гарбуз
Чи не найголовніший атрибут Хеловіну. Вирізаний з гарбуза світильник Джека підсвічують свічками чи ліхтарем, щоб створити моторошний вигляд. Після свята гарбуз можна і з'їсти, приготувавши корисні та смачні наїдки.



2. Страхітливі гірлянди
Це можуть бути привиди, чорні ворони, павуки, відьми, гарбузики чи кажани. Їх можна виготовити як з паперу так і з ниток чи тканини. Фантазуйте. Такими гірляндами можна прикрасити вікна, виглядатиме дуже атмосферно.





3. Свічки
Ними можна підсилити ефект від аплікацій та вирізаних гарбузів. Вони надають таємничості.

4.Костюм
Якщо ви вирішили святкувати Хеловін - без костюму не обійтись.Найбільш традиційними вважаються костюми всілякої чортівні – вампірів, відьом, чортів, чорних котів, мумій тощо. Ким вам хочеться побути цього року? На це питання може відповісти лише ваша власна уява, вона ж і підкаже, з чого створити костюм.

Фото ілюстративне
Фото ілюстративне


5.Вінок
Зі зміями, черепами, привидами чи павуками вінок можна почепити на вхідні двері, щоб усі бачили, що ви святкуєте.

Фото ілюстративне
Фото ілюстративне






На правах реклами