Ми у Facebook
27.10.2019, 13:20

Рівненщина: У психіатричну лікарню шукають директора

Фото ілюстративне

У психіатричну лікарню, що в селі Орлівка на Сарненщині шукають керівника.
Сьогодні відбулося засідання постійної діючої конкурсної комісії для проведення конкурсів на зайняття посад керівників закладів охорони здоров’я спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Рівненської області під головуванням Валерія Редька.



На ньому члени комісії оголосили конкурс на зайняття посади директора комунального підприємства «Обласна психіатрична лікарня с. Орлівка» Рівненської обласної ради.

Від 25 жовтня розпочнеться прийом документів для участі у конкурсі і триватиме до 8 листопада.

Основні вимоги до претендента: вища освіта II рівня за ступенем магістра спеціальності галузі знань «Управління та адміністрування» або «Публічне управління та адміністрування» або «Право» або «Соціальні та поведінкові науки» або «Гуманітарні науки» або «Охорона здоров’я» та спеціалізацією «Організація і управління охороною здоров’я». Окрім того, стаж роботи на керівних посадах має бути не менше 7 років.

Також члени комісії визначили дату наступного засідання - 12 листопада, початок о 10:00. На ньому вони розглянуть заяви претендентів і доданих до них документів. В цей же день об 11:00 відбудеться засідання конкурсної комісії із заслуховуванням конкурсних пропозицій учасників конкурсу, проведення з ними співбесіди та обрання переможцю конкурсу.





На правах реклами