Ми у Facebook
27.10.2019, 08:40

Поліцейські проводять рейди на ринках: шукають нелегалів

Працівники відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, роти особливого призначення поліції області спільно з працівниками управління Державної міграційної служби відпрацьовують місця перебування іноземців — ринки, кафе та інші заклади громадського харчування.
Посилені заходи на території Рівненщини та в обласному центрі, зокрема, тривають у рамках профілактичних заходів «Мігрант».

Так, 24 жовтня під час рейду на центральному продовольчому ринку поліцейські та працівники ДМС перевірили 18 іноземців щодо законності їх перебування на території України. За результатами перевірок на 27-річного громадянина Вірменії склали адмінматеріали за статтею 203 Кодексу України про адміністративні правопорушення (порушення іноземцями правил перебування в Україні). Також з’ясувалося, що іноземець проживав у рівнянина, який поселив його незаконно. Тож жителю обласного центру загрожує адміністративна відповідальність за статтею 205 КУпАП. Наразі вирішується питання про примусове повернення 27-річного чоловіка на батьківщину.

Крім того, під час відпрацювання обласного центру 25 жовтня, поліцейські викрили 40-річного жителя Азербайджану, який упродовж п’яти років проживає в Україні із паспортом, який має явні ознаки підробки. За цим фактом проводиться перевірка, за результатами якої прийматиметься відповідне процесуальне рішення.

Спільні заходи щодо запобігання і протидії нелегальній міграції та іншим порушенням законодавства України в міграційній сфері триватимуть до 19 листопада.

Правоохоронці звертаються до громадян, якщо вам відома будь-яка інформація щодо перебування іноземців на території нашої області із порушенням законодавства, повідомляти на спецлінію «102».





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ