Ми у Facebook
27.10.2019, 14:07

Холодильник LG GA-B509SLKM DoorCooling+ - переваги вибору

Холодильник виробництва компанії LG GA-B509SLKM DoorCooling+ - це модель, яка здатна дивувати. Перш за все варто відзначити, що модель можна замовити у чотирьох кольорах. Чомусь всі виробники виготовляють холодильники переважно білого кольору, котрий не завжди органічно вписується у інтер’єр кухні. GA-B509SLKM DoorCooling можна купити у бежевому, стальному, чорному та традиційно білому кольорі.

Технологія DoorCooling


Холодильники преміям-сегменту з інноваційною технологією DoorCooling не дарма набирають популярності серед покупців. Особливість цієї технології полягає у холодному повітрі. Воно поступає не лише з задньої стінки холодильної камери, але й з її стелі. Таке нововведення дало можливість на третину збільшити швидкість охолодження камери холодильника, а також забезпечити потрібну стабільну температуру навіть у кошиках дверцят холодильника. Завдяки цій технології перепади температур між камерою та дверцятами практично не відсутні. Саме через ці перепади продукти зазвичай швидко псуються, але тепер про цю неприємність можна забути.

Важливі переваги


• Незалежність холодильника від планування у квартирі. Конструкція дає можливість розмістити холодильник упритул до стіни, але при цьому висунути ящик чи повністю відкрити дверцята не є проблемою.
• Безшумна робота агрегату. Не дивлячись на потужний компресор холодильника, його робота майже абсолютно безшумна.
• Можливість переключити роботу холодильника у режим «Відпустка» на той час, коли ви не плануєте користуватись ним у звичному режимі. Машина в цей час буде споживати електроенергію у економному режимі, допомагаючи знизити комунальні витрати сімї.
• Наявність функцій Fresh Balancer та Fresh Converter – це одне з найкращих нововведень. Холодильник самостійно налаштовує умови зберіганні вказаного вами продукту (є повзунок для вибору продуктів).
• Система Тotal No Frost забезпечує відсутність труднощів з процесом розморожування.
• Зона свіжості допомагає зберігати продукти, котрі швидко псуються, наприклад, м'ясо, рибу чи молоко, довше, ніж у звичайному холодильнику.
• Нижня морозильна камера має три відділення для більш комфортного та правильного зберігання різних продуктів. А щоб кожного разу не відкривати морозильну камеру, передбачені прозорі дверцята, щоб роздивитись вміст камери.
• У випадку неочікуваного відключення енергії у помешканні, продукти в холодильнику можуть зберігатись у встановленому незмінному режимі протягом 19 годин.





На правах реклами