Ми у Facebook
04.11.2019, 16:32

Центр репродукції "Благодар" допомагає відчути радість батьківства!

Ростити своїх нащадків, виховувати їх – природне бажання більшості людей. Однак, буває, що поява дитини на світ відбувається не одразу. І це не привід для відчаю, адже рятують у таких випадках
медики-репродуктологи, які допомагають відновити
дітородну функцію.
Головне – довіритися справжнім професіоналам, адже від рівня їхньої грамотності та досвідченості залежить і ваше майбутнє, і майбутнє ваших дітей. Таких висококваліфікованих лікарів можна знайти у Центрі репродукції "Благодар", що у місті Рівному. До речі, клініка працює вже шість років і завоювала довіру великої кількості рівнян.

Усі медичні послуги – в одному медичному центрі й під компетентним наглядом експертів


У Центрі репродукції "Благодар" можна пройти не лише всі необхідні огляди на найсучаснішому і найновітнішому обладнанні, а й почати робити перші кроки до такої бажаної вагітності. Від початку стимуляції (коли жінка отримує препарати, які сприяють посиленому виробленню жіночих статевих клітин – яйцеклітин) і до появи позитивних результатів тесту на вагітність майбутня мама знаходиться під уважною опікою фахівців. Важливо підкреслити, що для певних процедур не потрібно вирушати в якусь іншу установу чи, навіть місто, як це часто буває під час співпраці з іншими медичними центрами, адже все необхідне є у Центрі репродукції "Благодар". Потрібно лише записатися на прийом до того чи іншого спеціаліста, який надалі опікуватиметься вашим здоров’ям.


Лікарі проведуть необхідні тести та дослідження


Перед початком екстракорпорального запліднення фахівцям потрібні чіткі дані про стан здоров’я батьків. Для цього існує низка тестів та аналізів, які можна зробити у стінах Центру репродуктології "Благодар". Один із важливих щаблів на шляху до майбутнього батьківства – це спермограма, яка оцінює репродуктивний потенціал чоловічого сім’я. Її роблять, використовуючи спеціальну камеру Маклера, й вона дозволяє підрахувати кількість рухливих сперматозоїдів. В арсеналі медичних фахівців "Благодару" є наймодерновіша подібна камера, що дає можливість отримати точність результатів аналізу.

Для точних результатів найкраще, аби проби відбувалися в самому медичному центрі, тож у "Благодарі" наявна кімната, обладнана усім необхідним. Це у свою чергу виключає проблему транспортування рідини, адже вона одразу потрапляє до лабораторії.

Одночасно зі спермограмою проводиться і MAR-тест. Цей вид дослідження показує відсоток виключених із процесу запліднення статевих клітин, які у звичайній спермограмі розцінюють як нормальні.


Гістероскопія – швидко, комфортно і не боляче


Для жінок роблять гістероскопію – метод обстеження й лікування матки за допомогою оптичного устаткування. Це найновіший спосіб дослідження в гінекології, оскільки створює можливість не тільки візуально оцінити порожнину матки та поставити точний діагноз, але й виконати оперативне втручання під візуальним конт­ролем. Чимало жінок така процедура лякає, адже може бути довготривалою і дискомфортною. Але не в Центрі репродукції "Благодар", оскільки висока майстерність хірургів-гінекологів, які працюють в "Благодарі", скорочує тривалість навіть найскладнішої гістероскопії до 20 хвилин максимум, тоді як в інших вона може тривати до двох годин. За дві години після процедури пацієнтка може повернутися додому. Точність і безпечність виконання процедури забезпечує відеонагляд. Введення дуже тонкої трубочки гістероскопа не потребує знач­ного розширення шийки матки, тож це не провокує значної крововтрати. Гістероскопія у "Благодарі" – абсолютно безболісна, оскільки використовується високоякісна анестезія.

Ембріобокс дозволить стати мамою й через багато років


Спеціальним приміщенням з найсучаснішим обладнанням, де відбуваються процеси запліднення, культивування ембріонів, їх заморозка та зберігання. У разі, якщо не можна пересадити ембріони у лоно матері одразу, за умови, що потрібне додаткове лікування або інші підготовчі заходи для успішної вагітності, виникає необхідність, аби майбутні діти могли дочекатися знайомства з майбутньою мамою. Таке очікування можна продовжити завдяки заморозці й на майбутнє, якщо жінка планує народити знову – для цього достатньо укласти угоду. І тоді клітини перебуватимуть в життєдайному середовищі ембріобокса не один рік.


Унікальне УЗД-обстеження познайомить вас з малюком ще в утробі


У Центрі репродукції "Благодар" обстеження майбутніх матусь проводить досвідчений лікар-діагност Олександр Колтонюк на найсучаснішому апараті Toshiba Aplio MX, який може зробити цифрову обробку ультразвукового сигналу й показує 3- та 4-вимірні зображення, себто можна об’ємно побачити плід, ніби той уже народився. Можна бачити рух плоду і навіть зберегти відеозапис на пам'ять. Окрім яскравих емоцій, обстеження на такому сучасному сканері дозволяє максимально точно оцінити внутрішньоутробний стан плода, своєчасність його розвитку, встановити правильність закладки внутрішніх органів, відсутність дефектів нервової трубки, головного мозку, серця. Спеціальне програмне забезпечення дозволяє розрахувати за формулами розміри плода, відповідність його розвитку терміну вагітності. У "Благодарі" проводять ультразвукове діагностування в терміни, коли інформаційна цінність обстеження найвища – в 11-13, 20-23, 30-31 і 34-36 тижні. А також у разі спеціальних лікарських показань і при найменших підозрах щодо якихось відхилень.


Прискіплива увага до медичного обладнання


Засновником Центру репродукції "Благодар" є лікар-репродуктолог, який чудово розуміє всі нюанси, пов’язані з цією цариною медицини. І саме він, як фахівець, особисто підбирає та закуповує все необхідне обладнання для Центру. Завдяки такому фаховому підходу устаткування не лише знаходиться на високому рівні, але й дозволяє проводити усі маніпуляції максимально успішно.


Навчання впродовж життя


Експерти Центру репродукції "Благодар" сконцентровані не лише на медичній діяльності, а й на постійному вдосконаленню своїх знань та навичок. Задля цього беруть участь у всеукраїнських та міжнародних конференціях. Декілька днів тому лікар Центру Ірина Царук взяла участь у міжнародному семінарі "Improving success in ART" міста Таллінн (Естонія). Нещодавно лікарі Центру репродукції "Благодар" повернулися із засідання Української асоціації репродуктивної медицини, який проходив у Буковелі. А також побували на щорічній зустрічі Європейського товариства репродукції людини й ембріології (ESHRE), яка проводилась в Австрії.






Лікарі радіють разом з пацієнтами


На сторінці Центру репродукції "Благодар" у мережі Інтернет часто можна побачити оголошення про те, що команда лікарів радіє разом з пацієнтами з приводу того, що ті стали батьками. Тож спеціалісти "Благодару" – це не тільки дружна та досвідчена команда, це спільнота щирих та відкритих людей, які допоможуть вам втілити найзаповітнішу мрію вашої сім’ї – відчути радість батьківства.

Центр репродукції "Благодар" дарує щастя чути дитячий сміх у своїй домівці!


Контактна інформація


Центр репродукції "Благодар" знаходиться за адресою:

м. Рівне, вул. Воля (колишня вулиця Лісовської), 5.

Електронна адреса: info.blagodar@ukr.net

Сторінка у мережі Facebook

Сторінка у мережі Інтернет

Номери телефонів:

(066) 898-67-67

(096) 080-67-67

Ліцензія МОЗУ серія АЕ № 282601 з 19.09.2013

На правах реклами





На правах реклами