Ми у Facebook
05.11.2019, 10:05

Відео нічної пожежі, що сколихнула Рівне

Рятувальники вночі 5 листопада ліквідували пожежу в рівненському ресторані "LION". Серед ночі у парку Шевченка заклад спалахнув і лиш під ранок пожежу вдалось здолати.
5 листопада о 02:35 в м.Рівне по вул.Соборнаій 11б виникла пожежа в ресторані «LION» (будівля двохповерхова, цегляна, крита металочерепицею, розміром 19х15м).

На місце події було направлено чергові пожежно-рятувальні відділення Головного управління ДСНС України у Рівненській області.
Прибувши за вказаною адресою бійці ДСНС встановили, що вогнем охоплено частину даху. Все свідчило про пізнє виявлення та повідомлення про пожежу. Була загроза поширення полум'я у середину ресторану по інших приміщеннях. На гасіння рятувальники подали з різних сторін водяні стволи.



О 03:15 пожежу вдалося локалізувати, а о 05:20 повністю ліквідувати.
Внаслідок пожежі вогнем знищено покрівлю на площі 100 м.кв. та пошкоджено перекриття на площі 50 м.кв.

Вдалося врятувати приміщення ресторану та обладнання.
Після ліквідації пожежі від працівників швидкої медичної допомоги рятувальники отримали інформацію, що під час самостійного гасіння пожежі, ще до прибуття підрозділів ДСНС отримав опіки обличчя, верхніх кінцівок І-ІІ ступенів та був госпіталізований в Рівненську обласну клінічну
лікарню охоронець ресторану «LION » 1970 року народження. Він перебуває під наглядом лікарів.


Нагадаємо, майже рік назад у Рівному згорів ресторан "Істанбул".

Від ГУ ДСНС було залучено 5 одиниць спетехніки, 32 чоловіки особового складу вогнеборців та оперативна група Головного управління. Наразі причина пожежі та розмір збитків встановлюються.





На правах реклами