Ми у Facebook
06.11.2019, 12:08

Поліцейські Рівненщини відправили "мобільну заправку" на спецмайданчик [+Фото]

Повідомлення про незаконну торгівлю паливно-мастильними матеріалами на Гагаріна надійшло до поліції о 21:26.
Поліцейські роти поліції особливого призначення ГУНП в Рівненській області під час патрулювання зафіксували, як 44-річний житель села Велика Омеляна здійснював заправку транспортних засобів із пересувної АЗС, яку облаштував у власному авто «Fiat Dukato». Усередині мікроавтобуса знаходилась бочка, у якій правоохоронці виявили 700 літрів пального.



Біля Рівного на дорозі знайшли тіло чоловіка



На чоловіка поліцейські склали адміністративний протокол за статтею 164 Кодексу України про адміністративні правопорушення.



А кількома годинами раніше на вулиці Пирогова обласного центру поліцейські виявили ще одну нелегальну АЗС. За порушення порядку провадження господарської діяльності на 42-річного чоловіка поліцейські склали адміністративний протокол за статтею 164 КУпАП.

Загалом за період проведення заходів у протидії незаконній діяльності АЗС і торгівлі паливно-мастильними матеріалами на території Рівненщини підрозділи поліції зареєстрували 82 повідомлення щодо функціонування підпільних автозаправок. За п’ятьма фактами відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Крім того, на правопорушників поліцейські склали 42 адміністративних протоколи. За результатами розгляду 17 із них уже накладено штрафів на суму 121 720 гривень.

Координацію роботи щодо оперативного реагування на виявлені випадки порушень вимог чинного законодавства у сфері обігу нафтопродуктів, обміну інформацією та взаємодією між правоохоронними, контролюючими органами та органами місцевого самоврядування здійснює створений за дорученням голови Рівненської ОДА Центр ліквідації нелегальної торгівлі нафтопродуктами.

Відділ комунікації поліції Рівненської області





На правах реклами