Ми у Facebook
07.11.2019, 08:40

Все для дітей: На Рівненщині ремонтують школи

У навчальних закладах Володимирецького та Рокитнівського районів буде тепліше. У трьох сільських школах завершують ремонт - міняють покрівлю, фасади та облаштовують котельню.
Вперше за 50 років відремонтували покрівлю школи в селі Полиці Володимирецького району. Старий дах розібрали, замінили каркас із балок та крокв, а на нього вистелили нове покриття.

На фото школа в селі Полиці Володимирецького району<br />
<br />
На фото школа в селі Полиці Володимирецького району



«Стара покрівля всюди протікала, навіть у відносно новому 20-річному корпусі початкових класів. Місцями навіть провалювалася, розповідає директор школи Віра Рубаха. - Ця вода стікала стінами, а вони руйнувались і їх треба було постійно ремонтувати».

На черзі утеплення, встановлення водостічної системи та дверей на фронтонах, облаштування протипожежного виходу на горище.

Також завершується капітальний ремонт покрівель Володимирецького НВК та Володимирецької ЗОШ №1. Ще у минулому році дахи цих шкіл повністю перекрили, замінили і несучі конструкції. Цьогоріч улаштували підвісні жолоби, встановили водостічні труби, коліна, відливи та лійки, огородили покрівлі перилами.

На фото Володимирецька ЗОШ №1<br />
<br />
На фото Володимирецька ЗОШ №1



Сновидовицька ЗОШ, що на Рокитнівщині, матиме новий фасад. Стіни закладу обшивають металопрофілем та утеплюють. Також в школі облаштовують котельню та міняють внутрішню систему опалення – замість пічного типу заклад обігріватиме сучасний котел, що дозволить самостійно регулювати подачу тепла.

На фото Сновидовицька ЗОШ Рокитнівського району<br />
<br />
На фото Сновидовицька ЗОШ Рокитнівського району






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ