Ми у Facebook
16.11.2019, 17:10

Магнітні бурі у листопаді 2019 - прогнози

В які дні останнього місяця осені варто приділити особливу увагу своєму здоров'ю та настрою? Які прогнози фахівців щодо магнітних бур? Основні дати та поради.
За попередніми даними, листопад 2019 року буде відносно спокійним з точки зору геомагнітних збурень, так само як і попередні місяці — вересень та жовтень 2019. У певні періоди ймовірні магнітні бурі. Щоправда, слабкі та помірні. Сильних магнітних бур поки не очікується, адже Сонце зараз на мінімумі своєї активності.

Однак вже з другого тижня листопада дадуть про себе знати геомагнітні збурення та магнітні бурі. Тож будьте уважні до свого здоров'я 7 листопада, 10-11 листопада, 16-17 листопада, а особливо у період з 20 до 24 листопада.

Найсильніша у листопаді магнітна буря очікується 21 листопада.

Не виключені й незаплановані, несподівані магнітні бурі, які можуть виникнути на поверхні Землі через 2-3 доби після потужних спалахів і викидів плазми, а також утворення “чорних дір” та плям на Сонці.

Вважається, що найбільш чутливі до магнітних бур метеозалежні люди, маленькі діти, хронічно хворі, втомлені та люди похилого віку. У періоди перепадів геомагнітного поля Землі та погодних змін у декого ймовірні погіршення настрою та самопочуття, проблеми з тиском, частий пульс, мігрені та безсоння, сплески емоцій та сльози, зниження загального тонусу. На нашому самопочутті можуть позначитися і несприятлива осіння погода, різке похолодання чи перепади атмосферного тиску.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Як поводити себе у дні магнітних бур
Чому кішка лягає на хворе місце?

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережі Facebook та у Telegram





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ