Ми у Facebook
08.11.2019, 15:20

У Рівному читатимуть поезію жестовою мовою

зображення з dniprograd.org

9 листопада сучасні поети із різних регіонів України читатимуть поезію українською та жестовою мовами. Окрім поезії, організатори запрошують обговорити, як зробити мистецтво доступним та по-справжньому інклюзивним.
Свою поезію українською, російською і паралельно жестовою мовою читатимуть поети з різних регіонів України. Серед них - Лія Алтухова, Ваня Сарчук, Юлія Шевель, Олександр Козинець, Анна Фадєєва, Анатолій Мілецький, Соломія Беген, Таня-Марія Литвинюк та Ірина Одерако.



Подія відбудеться 9 листопада о 16:30 у Рівненському обласному краєзнавчому музеї (вул. Драгоманова, 19).

Під час вечора відбудеться супровід жестовою мовою від перекладачки Катерини Зарічнюк. Модерація - Олександра Смірнова.

Участь у події безкоштовна, для зручності організатори просять усіх охочих зареєструватись за допомогою простої форми: https://bitly.su/0uDVBi

Організатори запрошують усіх, хто цікавиться поезією і загалом - мистецтвом, шукає нові форми та також хоче зробити мистецтво доступним. Захід є частиною всеукраїнського інклюзивного мистецького проєкту «Почути мандрує Україною».

«Почути» — це проєкт про мистецтво, яке доступне для кожного. Його учасники розповідають жестовою мовою поезію, проводять театральні вистави, літературні вечори, музичні концерти та шкільні уроки.





На правах реклами