Ми у Facebook
10.11.2019, 11:00

В Єгипті загорівся літак з українськими туристами на борту (ФОТО)

Інцидент стався під час посадки в аеропорту Шарм-ель-Шейха. У цей момент на борту перебувало майже 200 осіб. Відпочивальники з України зненацька в ілюмінаторах побачили заграву від полум’я і густий дим.
Фото Репортер UA

Як повідомив сайт Четверта студія, в ніч на неділю, 10 листопада, загорівся літак з українськими туристами на борту. Рейс Запоріжжя - Шарм-ель-Шейх (SQP7153) виконувала авіакомпанія SkyUp. Займання сталося під час посадки, при зарулюванні.



Пожежа виникла на лівій стійці шасі через витікання оливи. Служби аеропорту оперативно вирішили проблему та загасили займання. У момент інциденту на борту перебували 186 пасажирів і 7 членів екіпажу. Всіх успішно евакуювали.



На щастя, внаслідок пожежі ніхто не постраждав. Вже після ліквідації НП, співробітники перевірили літак і вирішили замінити гальма і основне колесо. Після закінчення робіт літак пообіцяли ввести у розклад.

“Літак сів досить м’яко, але в момент посадки ми почули дивний гул з лівого боку. В ілюмінаторах було видно заграву від полум’я і густий дим. Не минуло й хвилини, як біля нашого літака була пожежна команда аеропорту, яка погасила загоряння”, – цитує слова пасажира літака видання “Репортер UA”.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ