Ми у Facebook
16.11.2019, 14:00

Які канали стануть платними у новому році

На початку 2020 року супутниковий сигнал більшості українських каналів буде закодовано. Що треба зробити, щоб і далі дивитися телебачення на законних підставах?
З нового року українці не зможуть дивитися безкоштовно 23 каналу чотирьох українських медіа груп.

З 20 січня 2020 року чотири найбільші українські медіа-групи – “1 + 1 media” ( “1 + 1”, “2 + 2”, ТЕТ, УНІАН, “Плюсплюс”, “Бігуді”), “Медіа Група Україна” ( “Україна”, НЛО TV , “Індіго”), StarLightMedia (СТБ, Новий канал, ICTV, М1, М2, “оце ТБ”) і Inter Media Group ( “Інтер”, НТН, К1, К2, “Мега”, “Піксель”, Zoom, Enter -фільм) закодують свій супутниковий сигнал. Це означає, що у телеглядачів, які дивилися українські супутникові телеканали у вільному доступі, більше такої можливості не буде, пише "20 хвилин".

Детальніше в сюжеті ТСН:




Де купити тюнер?

Майстри, які встановлюють супутникові тарілки по всій країні, поінформовані про це. Тюнери будуть в наявності у всіх регіональних дилерів, які займаються супутниковим телебаченням. Також в магазинах побутової техніки та електроніки. Ви можете встановити його самостійно або ж звернутися безпосередньо до офіційних супутникових платформ Viasat або XtraTV.





На правах реклами