Ми у Facebook
13.11.2019, 11:19

Рівне: Поліцейському завдали тілесних ушкоджень

Про опір під час виконання службових обов’язків повідомили патрульні поліцейські вчора, 12 листопада.
Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що під час патрулювання поліцейськими Управління патрульної поліції в Рівненській області на вулиці Басівкутська обласного центру був зупинений позашляховик «Range Rover», у салоні якого перебував 27-річний водій та троє пасажирів: 25-ти, 49-ти та 31-го років.

За зовнішніми ознаками кермувальник, житель Сарненського району, перебував у стані алкогольного сп’яніння, однак від проходження освідування на місці події та огляду у медзакладі відмовися. Під час спілкування із ним виник конфлікт, у який втрутилися і пасажири, один із яких, 49-річний рівнянин, мав при собі зброю.

Крім того, під час інциденту були завдані тілесні ушкодження патрульному поліцейському. Із забоями старший лейтенант поліції звернувся за медичною допомогою.

Також встановлено, що водій позашляховика, підозрюваний у вчиненні крадіжки, перебуває під домашнім арештом із електронним засобом контролю. За цим фактом проводиться перевірка.

Слідчі Рівненського відділу поліції розпочали досудове розслідування у кримінальному провадженні за частиною 1 статті 342 Кримінального кодексу України.

Із місця події вилучений автомобіль, номерний нагрудний пістолет та набої до нього. У рамках досудового розслідування поліцейські встановлюють усі обставини події.





На правах реклами