Ми у Facebook
13.11.2019, 16:23

Луценко пішла, Вятрович прийде

Перестановки у Верховній Раді України. Історик Володимир В’ятрович скоро може посісти крісло нардепа.
Володимир В’ятрович - знаний український історик, який очолював Український інститут національної пам’яті став народним депутатом України. Пан В’ятрович може скласти присягу народного депутата від Європейської солідарності уже завтра, 14 листопада.

"Я не знаю, то не від мене залежить. Мають відбутися якісь бюрократичні процедури з ЦВК, а після цього ще присяга. Якщо не буде бажання затримати з боку депутатів, то можливо навіть вже в четвер відбудеться присяга.

Хоча, як показав сьогоднішні день, бажання того, щоб я не з'явився в парламентів, в окремих політиків недостатньо велике, що вони не голосували за складання повноважень Ірини Луценко, що досить дивно для українського парламенту, майже прецедент – буквально не відпускали її.

Не давати їй скласти повноваження, бо наступим може зайти В’ятрович", - зазначив Володимир В’ятрович в ексклюзивному коментарі телеканалу Прямий.

Нагадаємо, вчора, 12 листопада, Верховна Рада припинила повноваження народного депутата від Європейської Солідарності Ірини Луценко. Жінка сама подала заяву за власним бажанням.

Нагадаємо, готують масове скорочення чиновників. З’явилися нові деталі щодо затримання Ігоря Мазура





На правах реклами