Ми у Facebook
13.11.2019, 15:13

Перевіряють можливого керівника рівненського управління транспорту

Стало відомо, хто може прийти на заміну Віталія Миронюка - начальника управління рівненського міського управління транспорту і зв’язку.
Крісло Віталія Миронюка, який пішов у відставку, може посісти Володимир Пилипчук, який свого часу був керівником Рівненської райдержадміністрації.

Принаймні, пан Пилипчук претендує на посаду керівника міського управління транспорту і зв’язку.

Кореспондент ОГО дізнався деталі

"Володимир Пилипчук подав свою кандидатуру, зараз відбувається обов’язковий процес перевірки. Це від мене не залежить, тому не можна сказати, коли саме перевірка закінчиться і з яким результатом", - зазначає міський голова Рівного Володимир Хомко.

фото з my.rv.ua
фото з my.rv.ua


Пилипчук Володимир Олександрович

Освіта: вища. У 2008 році закінчив Міжнародний економіко-гуманітарний університет ім.С.Демянчука, за спеціальністю „Менеджмент організацій” та здобув кваліфікацію менеджер-економіст.

У 2008 році закінчив Краківську Академію ім.А.Ф.Модежевскієго, за спеціальністю „Зовнішньоекономічна діяльність”.

Трудову діяльність розпочав у 2007 році на посаді заступника директора відділу збуту фірми Р.Р.Н. Енігма в м.Пшеворськ (Польща).

З 2008 до 2014 року – директор ТзОВ „Віммер” у м.Рівне.

З 2012 року по 2014 рік працював помічником-консультантом народного депутата України Юрія Вознюка.

З 28 лютого 2014 року по 19 листопада 2015 року – голова Рівненської районної ради 6-го скликання.

Відповідно до розпорядження Президента України від 27 квітня 2016 року №112/2016-рп був призначений на посаду голови Рівненської районної державної адміністрації.

Нагадаємо, скоро пости керівників кількох районів області посядуть нові люди, уже відомі імена тих, хто стане новими очільниками.





На правах реклами