Ми у Facebook
14.11.2019, 10:08

Ледь не згорів: у Рівному чоловік готував їжу і заснув [+Фото]

Вогнеборці вчасно його розбудили та вивели на свіже повітря.
Це сталося 13 листопада о 17:00 в одній з квартир двохповерхового житлового будинку по вулиці Дорошенка.

До місця виклику направили чергові відділення рятувальників 1-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Рівне та оперативно-координаційний центр обласного управління ДСНС.

Дим виходив з вікна на першому поверсі, двері у помешкання були зачинені і на стукіт рятувальників ніхто не відповідав. Тому бійці ДСНС дісталися у середину за допомогою драбини чепез кухонне вікно.



У вщент задимленій квартирі перебував власник 1959 року народження який міцно спав. Рятувальники чоловіка розбудили та вивели на вулицю.



На газовій плиті вогнеборці виявили підгорілу їжу у посуді. Надзвичайники негайно перекрили газопостачання та провітрили помешкання. Лише завдяки пильності сусідів і оперативності працівників ДСНС вдалося запобігти смертельному отруєнню та пожежі.

У пожежі на Рівненщині загинув 29-річний чоловік [+Фото]



Зважаючи на дуже часті випадки підгорання їжі не лише в Рівному, а й по області зокрема рятувальники закликають мешканців бути обережними у побуті і дотримуватися елементарних правил пожежної безпеки. Адже залишена на газовій плиті страва здатна призвести до загибелі, пожежі чи вибуху у помешканні з подальшим руйнуванням будинку.



На виклик виїжджало три одиниці техніки ДСНС та 8 рятувальників.






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ