Ми у Facebook
15.11.2019, 13:40

"Епіцентр" після ремонту: Що змінилось у торговельному центрі Рівного

Досі рівняни нарікали на незручності, пов'язані з ремонтом у торговельному центрі. Що ж змінилось після реконструкції?
Після реконструкції, що тривала три місяці, у Рівному відкрився торговельний центр «Епіцентр» з новими відділами та магазинами. «Епіцентр» у Рівному на вул. Макарова, 17, який був відкритий ще у 2008 році.



Після реконструкції, яка тривала три місяці, двоповерховий торговельний центр «Епіцентр» площею понад 23 тис. кв. м запрацював у новому інноваційному форматі.

Частина відділів тут представлена у форматі shop-in-shop, що дозволяє покупцю не тільки обрати необхідний товар, але і на місці вирішити всі питання, пов'язані з його оплатою, доставкою та додатковим сервісом.

В результаті колишній відділ побутової техніки працює у ТЦ «Епіцентр» у Рівному як окремий Центр техніки «ЦЕ ТЕ». Змінилося не тільки його оформлення, але й було суттєво розширено асортимент, з'явилися окремі experience- та бренд-зони.

«Центр меблів» відкрито у концепції «Ідеї та рішення» - з'явилися шоу-руми, створені виключно за допомогою товарів, які продаються в мережі «Епіцентр». Таким чином, покупці можуть оцінити вже готові рішення для вітальні, спальні або кухні та одразу зрозуміти, як ті чи інші меблі будуть виглядати у їх квартирі.

Суттєво розширено асортимент декору та домашнього текстилю у галереї «Деко», збільшено вибір рослин та аксесуарів для садівництва у «Garden Центр».
Після реконструкції у ТЦ з’явилися і нові магазини. Зокрема, магазин дитячих товарів та одягу «Епік» з великим дитячим майданчиком на цокольному поверсі та Military для прихильників полювання та риболовлі.

Раніше спортивний інвентар, взуття та одяг займали в гіпермаркеті лише невеличку площу у відділі спорттоварів. Зараз же на площі майже 1 000 кв. м відкрито окремий стоковий магазин Intersport Outlet.

Серед найбільших відділів торговельного центру «Сантехніка» з окремим салоном плитки та сантехніки (2 450 кв. м), «Деко» (2 000 кв. м), «Вироби з дерева» (1 750 кв. м) та «Гарден центр» з вуличним майданчикам «Садового центру» (1 700 кв. м). Асортимент торговельного центру після реконструкції складає понад 145 тис. артикулів.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ