Ми у Facebook
18.11.2019, 18:00

На Рівненщині мотоцикліст зіткнувся з автомобілем [+Фото]

Дорожньо-транспортна пригода сталася близько першої ночі 18 листопада на вулиці Незалежності райцентру. Унаслідок зіткнення двох транспортних засобів постраждав мотоцикліст.
Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що 21-річний житель села Масевичі, керуючи мотоциклом «Bird», не вибрав безпечної швидкості руху, не впорався із керуванням і допустив зіткнення із попутним автомобілем «Volkswagen Passat» на іноземній реєстрації. Водієм легковика виявився неповнолітній — 17-річний місцевий житель, який не мав права керування транспортним засобом.



Мотоцикліста, який був без шолома, госпіталізували до лікарні, де у нього діагностували закриту черепно-мозкову травму, забій головного мозку легкого ступеня, переломи кісток носа та лицевих кісток.

На Рівненщині в аварії загинув 17-річний мотоцикліст [+Фото]



За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху слідчі розпочали досудове розслідування у кримінальному провадженні за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України. Транспортні засоби поміщені на територію Рокитнівського відділення поліції.



Неповнолітній кермувальник за результатами освідування був тверезий, а у мотоцикліста — відібрані зразки крові для визначення стану сп’яніння.





На правах реклами